THE 2-MINUTE RULE FOR VERIFICARE ISTORIC AUTO

The 2-Minute Rule for verificare istoric auto

The 2-Minute Rule for verificare istoric auto

Blog Article

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Peste 90% din masinile 2nd-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi date despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Ne tot extindem plaja de surse de day – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de day la nivel world – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

Un alt sfat util este sa observi starea masinii usually. O masina cu multe kilometri va prezenta semne evidente de uzura, cum ar fi o tapiterie uzata, sasiu corodat sau un volan foarte uzat.

Ține minte - este întotdeauna momentul potrivit pentru a verifica istoricul mașinii tale. Dacă nu ați verificat seria de șasiu în timpul tranzacției de cumpăscarce a mașinii dvs.

Fie ca esti in procesul de achizitie a unei masini second-hand, fie ca vrei sa te asiguri ca masina proprie este in buna stare, Inspector Auto iti ofera toate informatiile necesare pentru a lua cea mai inteleapta decizie, intr-un mod simplu si speedy.

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să facial areați o greșeală.

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe care intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o formă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale.

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

Citarea se poate facial area în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum knowledge ultimei revizii, kilometrajul la citeste mai mult treatment s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de assistance.

Report this page